CONTINENTAL

Porfolio continetal Picture
CONTINENTAL
Γερμανία
Φορτηγά
DELIVERY DATE: Jan 1, 1871

Η Continental είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής ελαστικών στον κόσμο, με έδρα στο Αννόβερο της Γερμανίας. Από την ίδρυσή της το 1871, η εταιρεία έχει θέσει ως στόχο την καινοτομία και την ποικιλομορφία στα προϊόντα της. Λίγο μετά την ίδρυσή της, η εταιρεία κατασκεύασε περισσότερα από 60.000 αντικείμενα – από το αρχικό προστατευτικό οπλών και τα σκληρά ελαστικά μέρη για διάφορες εφαρμογές έως τα ελαστικά υφάσματα για αεροπλάνα, αερόπλοια και αερόστατα. Νωρίς, η Continental έφερε πολλές καινοτομίες στην αγορά, όπως ελαστικά πεπιεσμένου αέρα για ποδήλατα το 1892 και ελαστικά πέλματος για αυτοκίνητα το 1904. 

Η Continental είναι αναγνωρισμένη για την υψηλή ποιότητα των ελαστικών της, τα οποία προσφέρουν ασφάλεια, απόδοση και αποδοτικότητα. Τα ελαστικά της χρησιμοποιούνται ευρέως από μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι BMW, Daimler AG, Ford και Volvo. Η εταιρεία έχει αναπτύξει πολλές καινοτόμες τεχνολογίες για τα ελαστικά της, όπως το ContiSilent που μειώνει τον θόρυβο στο όχημα και το ContiSeal που σφραγίζει αυτόματα τρύπες.

Με την τεχνολογία Self Supporting Runflat, η Continental επιτρέπει στους οδηγούς να συνεχίσουν την οδήγηση ακόμα και μετά από σοβαρή ζημιά στο ελαστικό, ενώ η τεχνολογία High Load Capacity είναι ιδανική για τα βαρύτερα ηλεκτρικά οχήματα. Η εταιρεία επίσης δεσμεύεται στη βιωσιμότητα, χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά και αναπτύσσοντας λύσεις που μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των προϊόντων της.

Η Continental συνεχίζει να πρωτοπορεί στον τομέα των ελαστικών και της αυτοκινητοβιομηχανίας, διατηρώντας υψηλά πρότυπα ποιότητας και καινοτομίας. Με πάνω από 150 χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία παραμένει αφοσιωμένη στην εξέλιξη και την παροχή των καλύτερων προϊόντων στους πελάτες της.