MICHELIN

Porfolio MichellinBig Picture
MICHELIN
Γαλλία
Φορτηγά
DELIVERY DATE: Jan 1, 1889

Η Michelin αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής ελαστικών παγκοσμίως, με την έδρα της στο Κλερμόν-Φεράν της Γαλλίας. Ιδρύθηκε το 1889 από τους Édouard και André Michelin και έχει καθιερωθεί για την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων της. Η Michelin κατέχει επίσης άλλες γνωστές μάρκες ελαστικών, όπως BFGoodrich, Kleber, Tigar, Riken, Kormoran και Uniroyal (στη Βόρεια Αμερική).

Η Michelin είναι επίσης αξιοσημείωτη για τους κόκκινους και πράσινους  ταξιδιωτικούς οδηγούς (Guide Michelin), τους χάρτες πορείας, τα αστέρια δηλαδή τα βραβεία κόκκινων ταξιδιωτικών οδηγών σε εστιατόρια για το φαγητό τους, όπως και για τη μασκότ της εταιρείας, τον Bibendum, κοινώς γνωστό ως Bonhomme Michelin.

Η Michelin έχει μακρά ιστορία καινοτομιών στον τομέα των ελαστικών. Μερικές από τις σημαντικότερες εφευρέσεις της περιλαμβάνουν το αφαιρούμενο ελαστικό, το pneurail και το ακτινωτό ελαστικό, τα οποία έχουν βελτιώσει σημαντικά την απόδοση και την ασφάλεια των οχημάτων. Η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση και εξέλιξη των προϊόντων της καθιστά τη Michelin πρωτοπόρο στον τομέα της.

Η εταιρεία δίνει μεγάλη έμφαση στην άνετη και αθόρυβη οδήγηση, προσφέροντας ελαστικά που συνδυάζουν την άνεση, την ασφάλεια και την υψηλή απόδοση. Η Michelin συνεχίζει να επενδύει σε νέες τεχνολογίες και υλικά για να βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της, προσφέροντας στους πελάτες της τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες τους.