DUNLOP

Porfolio Dunlop Picture
DUNLOP
Ευρώπη
Φορτηγά
DELIVERY DATE: Jan 1, 1888

Η Dunlop, με αρχική έδρα την Ιρλανδία, είναι γνωστή για την αξεπέραστη ποιότητα των ελαστικών της και την ιστορία καινοτομίας της που ξεκινά από το 1888, όταν ο Σκοτσέζος κτηνίατρος John Boyd Dunlop ανακάλυψε το πνευματικό ελαστικό. Η ιδέα του γεννήθηκε βλέποντας τον γιο του να κάνει βόλτα σε τρίκυκλο με σκληρά ελαστικά. Ο John Boyd Dunlop κάλυψε τους τροχούς με φύλλα καουτσούκ, τα κόλλησε και τα άντλησε με μια αντλία ποδοσφαίρου, παρέχοντας άνεση στην οδήγηση. Το 1889 άνοιξε το πρώτο εργοστάσιο ελαστικών στο Δουβλίνο, Ιρλανδία. Πλέον η Dunlop διαθέτει πολλά εργοστάσια παραγωγής σε ευρωπαϊκές χώρες όπως Γερμανία, Γαλλία & Πολωνία.

Σήμερα, η Dunlop εφαρμόζει αυστηρά πρότυπα δοκιμών, με κάθε νέο σχέδιο ελαστικού να περνάει από 50 διαφορετικές δοκιμές για να εξασφαλιστεί η απόδοση σε διάφορες συνθήκες, όπως ο πάγος και το χιόνι. Με μακρά ιστορία καινοτομιών, η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσει προηγμένες τεχνολογίες που βελτιώνουν την εμπειρία οδήγησης. Τεχνολογίες όπως το Noise Shield για μείωση του θορύβου στο εσωτερικό του οχήματος, το RunOnFlat που επιτρέπει την οδήγηση με σκασμένο ελαστικό χωρίς απώλεια ελέγχου, και το Maximum Flange Shield που προστατεύει τη ζάντα από ζημιές.

Η Dunlop αποτελεί την προτιμώμενη επιλογή πολλών κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων για τα αρχικά τους ελαστικά, χάρη στην εξαιρετική απόδοση και τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της. Με τη συνεχή εισαγωγή νέων τεχνολογιών, η εταιρεία στοχεύει στην αύξηση της αποδοτικότητας, του ελέγχου και της απόλαυσης της οδήγησης, προσφέροντας ελαστικά που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προσδοκίες.