AEOLUS

Porfolio aeolus Picture
AEOLUS TYRES
Κίνα
Φορτηγά
DELIVERY DATE: Oct 15, 1965

Η Aeolus Tyres ιδρύθηκε το 1965 στην Jiaozuo της Κίνας. Αρχικά, η εταιρεία ειδικευόταν στην κατασκευή ελαστικών εκτός δρόμου (OTR). Το 1978, παρήγαγε το πρώτο γιγαντιαίο tubeless ελαστικό OTR στην Κίνα, σημειώνοντας μια σημαντική καινοτομία στον τομέα της. Το 1999, κυκλοφόρησε το πρώτο της ελαστικό TBR, επεκτείνοντας την γκάμα των προϊόντων της.

Το 2003, η Aeolus Tyres καταχωρήθηκε στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης, ενισχύοντας την οικονομική της δύναμη και επιτρέποντάς της να επεκταθεί διεθνώς. Με αυτήν την κίνηση, η εταιρεία άρχισε να διεισδύει σε ξένες αγορές, καθιστώντας τα προϊόντα της διαθέσιμα παγκοσμίως.

Από το 2010, η Aeolus Tyres έχει επικεντρωθεί στη φιλική προς το περιβάλλον παραγωγή. Η εταιρεία έχει υιοθετήσει πράσινες πρακτικές παραγωγής, στοχεύοντας να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Αυτές οι προσπάθειες έχουν αναγνωριστεί με πολυάριθμες διακρίσεις για την οικολογική της συνεισφορά.

Το 2016, η Aeolus Tyres συνεργάστηκε με την Pirelli, ενισχύοντας την τεχνολογική της ικανότητα και την παγκόσμια παρουσία της. Αυτή η συνεργασία επέτρεψε στην εταιρεία να επωφεληθεί από την τεχνογνωσία και την εμπειρία της Pirelli, βελτιώνοντας την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της.

Το 2017, η Aeolus Tyres άνοιξε ένα νέο εργοστάσιο, αυξάνοντας την παραγωγική της ικανότητα και βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα της παραγωγικής διαδικασίας. Αυτό το νέο εργοστάσιο είναι εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και υποδομές, ενισχύοντας την ικανότητα της εταιρείας να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για τα προϊόντα της.

Το 2019, η Aeolus Tyres αναγνωρίστηκε ως μία από τις πιο πολύτιμες μάρκες παραγωγής φορτηγών και χωματουργικών της Κίνας. Αυτή η αναγνώριση αντανακλά την συνεχή ανάπτυξη και την επιτυχία της εταιρείας στην παγκόσμια αγορά.

Η ιστορία της Aeolus Tyres αποτελεί ένα παράδειγμα διαρκούς εξέλιξης και καινοτομίας, με έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων και την περιβαλλοντική συνείδηση και ευαισθητοποίηση. Η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη, με στόχο να παραμείνει στις πρώτες θέσεις στην παγκόσμια αγορά ελαστικών.