TRACMAX

tyre rect banner (7)
TRACMAX
Κίνα
Επιβατικά, SUV 4Χ4
DELIVERY DATE: Jan 1, 1986

Η Tracmax Tyre Co., Limited, ιδρυθείσα το 1986, είναι μια κορυφαία εταιρεία παραγωγής ελαστικών και μέρος του Shandong Yongsheng Rubber Group. Ως η πρώτη εταιρεία που παρήγαγε ελαστικά PCR στην επαρχία Shandong της Κίνας, η Tracmax έχει εδραιώσει τη θέση της στην αγορά μέσω της καινοτομίας και της ποιότητας. Η εταιρεία διαθέτει μια ευρεία γκάμα ελαστικών, συμπεριλαμβανομένων καλοκαιρινών, παντός καιρού και χειμερινών ελαστικών, καλύπτοντας τις ανάγκες διάφορων τύπων οχημάτων.

Η Tracmax είναι προσηλωμένη στη δημιουργία ενός παγκόσμιου εμπορικού σήματος και έχει λάβει πολλές διεθνείς πιστοποιήσεις, όπως CCC, DOT, E-mark και άλλες, που διασφαλίζουν την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της. Τα ελαστικά της εταιρείας χαρακτηρίζονται από ανθεκτικότητα, άριστη απόδοση και ασφάλεια, καθιστώντας τα μια αξιόπιστη επιλογή για οδηγούς σε όλο τον κόσμο.

Εκτός από την παραγωγή ελαστικών, η Tracmax επικεντρώνεται στην έρευνα και την ανάπτυξη, επενδύοντας συνεχώς σε νέες τεχνολογίες για να βελτιώσει τα προϊόντα της και να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς. Η εταιρεία διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής και ένα ερευνητικό κέντρο που εξασφαλίζει την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για την αυτοκινητοβιομηχανία.