GOODYEAR

Porfolio good yearBig Picture
GOODYEAR
Ευρώπη
Επιβατικά, SUV 4Χ4
DELIVERY DATE: Jan 1, 1898

Η Goodyear Tire & Rubber Company είναι μια αμερικανική πολυεθνική εταιρεία κατασκευής ελαστικών που ιδρύθηκε το 1898 από τον Frank Seiberling και εδρεύει στο Άκρον του Οχάιο. Η εταιρεία πήρε το όνομά της από τον Charles Goodyear, τον εφευρέτη του βουλκανισμένου καουτσούκ. Πλέον η Goodyear έχει πολλά εργοστάσια παραγωγής σε ευρωπαϊκές χώρες όπως Γερμανία, Γαλλία & Πολωνία. Από την ίδρυσή της, η Goodyear έχει δεσμευτεί στην κατασκευή ελαστικών που πληρούν αυστηρά κριτήρια επιδόσεων, εξασφαλίζοντας αντοχή, ασφάλεια και κορυφαία απόδοση σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

 Πρωτοπόρος στον τομέα των ελαστικών με την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών, όπως η τεχνολογία RunOnFlat που επιτρέπει την ασφαλή συνέχιση της οδήγησης μετά από διάτρηση, και τα ελαστικά με χαμηλή αντίσταση κύλισης που συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2. Η τεχνολογία IntelliGrip προσαρμόζει την απόδοση των ελαστικών ανάλογα με τις συνθήκες του δρόμου, ενισχύοντας την ασφάλεια και την άνεση του οδηγού.

Η Goodyear κατασκευάζει ελαστικά για αυτοκίνητα, εμπορικά οχήματα, ελαφρά φορτηγά, μοτοσικλέτες, SUV, αγωνιστικά αυτοκίνητα, αεροπλάνα, γεωργικά μηχανήματα και βαρέα οχήματα. Η παρουσία της σε πολλούς αγώνες αυτοκινήτου αποδεικνύει την υψηλή απόδοση και αξιοπιστία των ελαστικών της. Η εταιρεία είναι η πιο επιτυχημένη προμηθευτής ελαστικών στην ιστορία της Formula One και ο μοναδικός προμηθευτής ελαστικών για τη σειρά NASCAR.

Επιπλέον, η Goodyear είναι γνωστή για τα διαφημιστικά αερόστατα της, με το πρώτο να έχει πετάξει το 1925, και συνεχίζει να αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες διαφημιστικές εικόνες στην Αμερική. Η συνεχής επένδυση στην έρευνα και ανάπτυξη επιτρέπει στην Goodyear να παραμένει στην αιχμή της καινοτομίας, ικανοποιώντας τις ανάγκες των καταναλωτών και των βιομηχανιών παγκοσμίως.