MAXAM

tyre rect banner (3)
MAXAM
Κίνα
Χωματουργικά
DELIVERY DATE: Jan 1, 2002

Η MAXAM είναι ένας κορυφαίος κατασκευαστής εξειδικευμένων ελαστικών για χωματουργικά και μεγάλα οχήματα, γνωστός για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα του και την άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Από την ίδρυσή της, η εταιρεία έχει επενδύσει σημαντικά στην έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και στη διαδικασία κατασκευής, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα της πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας.

Η εταιρεία διαθέτει πολλά κέντρα έρευνας και ανάπτυξης παγκοσμίως, προσφέροντας βαθιά κατανόηση των τοπικών αναγκών των χρηστών. Με τη χρήση τεχνολογίας αιχμής, η MAXAM Tire αναπτύσσει καινοτόμες λύσεις που καλύπτουν τις απαιτήσεις της αγοράς και των πελατών της. Η προσήλωση στην ποιότητα και η συνεχή βελτίωση των προϊόντων της την έχουν καθιερώσει ως μία αξιόπιστη επιλογή στον τομέα των ελαστικών.

Ως θυγατρική της Sailun Group, η MAXAM Tire επωφελείται από την τεχνογνωσία και τους πόρους της μητρικής εταιρείας. Αυτή η συνεργασία της επιτρέπει να προσφέρει υψηλής ποιότητας και καινοτόμα προϊόντα, διασφαλίζοντας την ικανοποίηση των πελατών της σε παγκόσμιο επίπεδο.